середу, 20 квітня 2016 р.

Практичні дії евакуації учасників навчально-виховного процесу на випадок надзвичайних ситуацій у ДНЗ (ясла-садок) №9 "Пролісок"

 20 квітня
з метою здійснення заходів, спрямованих на убезпечення закладів освіти від можливих терористичних посягань, збереження та здоров"я учасників навчально-виховного процесу в ДНЗ (ясла-садок) №9 "Пролісок" було організовано і проведено відпрацювання практичних дій евакуації учасників навчально-виховного процесу на випадок виникнення пожежі (актів тероризму)..
     10.30 год. - початок проведення відпрацювання евакуації учасників навчально-виховного процесу. Евакуація проводилась згідно схем, що вивішені на кожному поверсі. Шляхи евакуації з приміщень і коридорів не перехрещувались, використовувались пожежних виходів.
     Після отримання сигналу про евакуацію вихователі у найкоротший строк вивели дітей найбезпечнішими евакуаційними шляхами з будівлі, ретельно перевіривши приміщення, щоб унеможливити перебування дітей у небезпечній зоні.
     Проведено звірку фактично евакуйованих вихованців із списком присутніх у навчальному закладі, а також наявних в навчальному закладі працівників та інших осіб. Вихователі чітко інформували керівника підрозділу про результати евакуації вихованців з ПРУ .   Зустріч проводилась при в'їзді на подвір'я навчального закладу.
Вихованці , які евакуюються, направляються у безпечне місце.

Немає коментарів:

Дописати коментар